Stempler

Tilbake til oversikten

'Vintage Garden' er en stempelsamling med flotte, nostalgiske motiver inspirert av bestemors hage. Selges som umontert stempelplate (dvs. bare selve stempelgummien - du må da selv montere og klippe ut stemplene). Bildene av stemplene er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stemplene er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene kan bestilles hos mine forhandlere. Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille. Dersom du har vanskeligheter med å få tak i stemplene, kan du bestille direkte fra meg. Send meg i så fall en mail på gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Vintage Garden

Vintage Garden

Disse stemplene leveres som umontert stempelplate som du må klippe ut og montere selv.

Hovedmotivene er flotte å fargelegge med akvarellmaling, Distress Ink refills eller tusjer. Jeg anbefaler å bruke Cartridge Heavyweight-papir fra Letraset til å stemple opp motivene på. Dette papiret er helt glatt, slik at stempeltrykket blir helt perfekt og alle detaljene kommer fram. Papiret er supert både til akvarellmaling, Distress Ink og tusjer. Selv om Vintage garden-motivene er detaljerte er de lette å stemple med. Best trykk får man om man bruker Archival Ink fra Ranger, eller tilsvarende permanent blekk.

Pris: 299,00
(inkludert mva)

Vintage Garden

1. Left Scroll: 5.1 cm x 5.5 cm
2. Scroll: 4.6 cm x 4.6 cm
3. Carte Postale: 2.3 cm x 5.7 cm
4. Le jardin de beauté (The garden of beauty): 6.2 cm x 8.2 cm
5. Petit oiseau (Little bird): 8.5 cm x 7.1 cm
6. Right Scroll: 5.4 cm x 4.4 cm
7. Large Scroll: 12.6 cm x 5.3 cm

Vintage Garden Stamping Tip