Stempler

Tilbake til oversikten

"Single Stamp" er en serie med stempler som selges løse som ett og ett stempel. Disse stemplene fåes kun som cling cushioned-stempler, dvs. de er ferdig monterte på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klare til bruk med akrylkloss. Bildet av stempelet er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stempelet er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene selges ikke direkte fra denne nettsiden. Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille.

© Stempelglede® Single Stamp 023 Verdens beste bror

Single Stamp 023 - Verdens beste bror

Dette stempelet er profesjonelt skåret ut, ferdig montert på skum, og leveres på en oppbevaringsplate av plast. Klart til bruk med akrylkloss. (Følger ikke med.) Stempelet selges kun som ferdig montert på skum.

Klikk på bildet for å forstørre det.

Motivets mål (bredde x høyde): 6 cm x 4.5 cm

Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille.

Single Stamp 023 Verdens beste bror

Dette stempelet passer fint til å stemple med inni sirkler stanset ut med en 2" (ca. 5 cm) punch (f.eks blå Marvy punch). Det vil da være en tynn kant på ca. 3 mm rundt sirkelen i motivet.

Man kan også bruke EK Success Large Circle Punch som er 1 3/4" (ca. 4.5 cm) slik at bare selve sirkelen i motivet blir stanset ut uten hvit kant rundt.

Se kort laget med dette stempelet i
Design Team Bloggen og i Gunhild Bay sin blogg. Se kort laget med dette stempelet i Design Team Bloggen - Klikk her