Stempler

Tilbake til oversikten

Julestjerne er en stempelsamling med ulike motiver som vist på bildene nedenfor. Selges som umontert stempelplate (dvs. bare selve stempelgummien - du må da selv montere og klippe ut stemplene). Bildene av stemplene er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stemplene er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene kan bestilles hos mine forhandlere. Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille. Dersom du har vanskeligheter med å få tak i stemplene, kan du bestille direkte fra meg. Send meg i så fall en mail på gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Julestjerne

Julestjerne

Disse stemlene leveres som umontert stempelplate som du må klippe ut og montere selv

Klikk på bildet for å forstørre det.

Julestjernemotivet er kjempefint å stemple opp ved å fargelegge direkte på stempelet med Marvy LePlume tusjer. (Eller lignende vannbaserte tusjer.) Bruk tusjene direkte på stempelet, spray litt vann i luften med en dusjeflaske, og før stempelet raskt igjennom slik at stempelet blir lett fuktig. Sprayer du vannet direkte på stempelet er det fort gjort at det blir alt for mye vann. Så stempler du på papiret/kartongen som vanlig. Personlig synes jeg det gir et ekstra bra resultat å bruke glatt (f.eks 200g) printerpapir. Prøv deg fram med ulike papirer og kartong for ulikt uttrykk. Du kan selvfølgelig også stemple motivet opp med vannfast blekk og fargelegge det.

Ordinær pris: 150,00
(inkludert mva)Julestjerne

Se kort laget med dette stempelet i Gunhild Bay sin blogg - Klikk her


1. Julestjerne: 8.6 cm x 8 cm
2. Gledelig jul: 2.4 cm x 6.3 cm
3. Hjørne: 4.4 cm x 4.4 cm
4. Julestjerneornament: 2 cm x 4 cm

Se kort laget med disse stemplene i
Design Team Bloggen og i Gunhild Bay sin blogg.