Stempler

Tilbake til oversikten

Vintage Holly er en stempelsamling med 11 ulike motiver som vist på bildene nedenfor. Selges som umontert stempelplate (dvs. bare selve stempelgummien - du må da selv montere og klippe ut stemplene). Bildene av stemplene er ikke vist i samme str. som i virkeligheten. Målene på stempelets motiv står oppgitt. Stemplene er dypt gravert i rød gummi, og er av meget høy kvalitet.

Stemplene kan bestilles hos mine forhandlere. Vennligst kontakt den enkelte forhandler for informasjon om priser og for å bestille. Dersom du har vanskeligheter med å få tak i stemplene, kan du bestille direkte fra meg. Send meg i så fall en mail på gjgb@stempelglede.com med navnet ditt og adresse, samt oversikt over hva du ønsker å bestille.

NB! Du vil ikke motta en automatisk e-post, jeg svarer på alle henvendelser i åpningstiden.

© Stempelglede® Vintage Holly

Vintage Holly

Disse stemplene leveres som umontert stempelplate som du må klippe ut og montere selv.

Klikk på bildet for å forstørre det.

Bærene på kristtorn-motivene er kjempefine å bruke med vannbaserte tusjer. Stempelet er ellers veldig detaljert, og er fint å bruke med Ranger Archival Ink. Ha på blekk på stempelet som vanlig, og bruk en Q-tips til å fjerne blekket fra selve bærene på stempelmotivet. Så fargelegger du selve bærene med f.eks rød Marvy Le Plume tusj. Bruk tusjen direkte på stempelet, og stemple motivet så raskt som mulig så ikke blekket eller tusjfargen tørker ut. Du vil da få et flott detaljert trykk, samtidig som bærene er røde. Resten av stempelet kan da fargelegges med f.eks kritt, blekk og vannpensel, eller Twinkling H2O`s.

Pris: 249,00
(inkludert mva)

Vintage Holly

1. Holly Sprig: 1.8 cm x 2 cm
2. A Warm Christmas Wish: 9.1 cm x 1 cm
3. Merry Christmas: 7.7 cm x 1.5 cm
4. To...From...: 1.9 cm x 2.7 cm
5. Holly Branch: 5.1 cm x 4.1 cm
6. May the Christmas season bring you many
Joyful moments: 5 cm x 4.7 cm
7. Happy Holidays: 8.1 cm x 1.7 cm
8. Holly Branch: 6.3 cm x 5.1 cm
9. Holly Branch: 3.2 cm x 2.5 cm
10. Ornamental Holly Bunch: 11 cm x 8.7 cm
11. Holly Branch: 3.2 cm x 2.5 cm