Om Stempelglede
Om Stempelglede

Firma og varemerke

Stempelglede er både et varemerke og et lite enkeltpersonsforetak eiet og drevet av Gunhild Johanne Gjessing Bay (meg). Under varemerket Stempelglede® selges et utvalg stempler som alle er designet av meg. De første stemplene ble til i 2004, og det kommer stadig nye motiver.

Stemplene selges i en rekke butikker og nettbutikker i Norge og i utlandet. Jeg selger også noe direkte til kunder selv, men må i perioder holde stengt da jeg også må ha tid til å designe nye stempler.

Org.nr. NO 989 644 149 MVA

Litt om designeren

Hei! Jeg heter Gunhild Johanne Gjessing Bay. Takk for at du besøker nettsiden!

Jeg er utdannet dekoratør og har også utdannelse innen tegning. Jeg har siden 2004 jobbet med å designe stempler og jeg driver også firmaet og nettsiden. Etter at jeg måtte slutte i jobben som dekoratør, begynte jeg etterhvert å jobbe hjemmefra med å designe stempler, for å kunne holde på med noe kreativt. Det startet med en interesse for kortlaging, og alle stemplene jeg designer er stempler jeg selv bruker til håndlagde kort. Jeg legger stor vekt på kvalitet og detaljer, og hvert eneste motiv er et resultat av mange timer med arbeid. Til å begynne med tegnet jeg for hånd med blyant, men i de senere årene har jeg for det meste tegnet på PC'en, i tillegg til at jeg bruker fotografier eller gamle dokumenter og kort. Jeg legger alltid til egne elementer i mine stempeldesign, og du vil ikke finne det samme stempelmotivet hos noen andre. Stilen er hovedsakling vintage.

Her blir Stempelglede-motivene til

Jeg jobber ikke full-tid pga. kronisk sykdom, og har i perioder ikke mulighet til å svare på henvendelser. Åpningstidene finner du alltid på nettsiden her: http://www.stempelglede.com/hjem.html#tid

Dersom du ønsker å bestille mine stempelsamlinger, kan du klikke deg inn på forhandlerlisten. Der er en oversikt over alle butikker og nettbutikker som selger et utvalg av mine stempler. Alle butikkene i Norge har tilgang på alle stempler og stempelsamlinger, og har ikke butikken stemplene inne på lager kan de bestille dem. Jeg oppfordrer alle som kan til å kjøpe stemplene mine i sin lokale hobbybutikk, men de som ikke har tilgang på stemplene mine via butikk, kan kjøpe dem direkte av meg. Klikk deg inn på siden 'Handle' for mer informasjon.

Det å designe stempler er en lidenskap for meg, og jeg er så glad for å kunne drive med dette. Håper motivene kan komme til glede for deg! Har du lyst til å besøke min personlige blogg, er nettadressen:
http://stempelglede.typepad.com/

Designteamet

Jeg er så utrolig heldig å ha et helt fantastisk designteam som lager de lekreste kreasjoner! Kom gjerne på besøk i designteambloggen for å se alt det flotte de lager!