www.stempelglede.com | Hjem |

© Stempelglede® Bryllupskort

Åpningstider:
7. - 9. mai 2018 - åpent.
10. - 13. mai 2018 - stengt.
14. - 15. mai 2018 - åpent.
16. - 20. april 2018 - stengt.

En liten beskjed vedrørende åpningstiden de kommende ukene. Som du kanskje vet har jeg hatt helseproblemer den siste tiden. Jeg skal nå prøve ut en medisin og jeg trenger å ta en del fri i håp om å bli bedre. Jeg vil prøve å holde åpent et par dager i uka. Hvis du vil bestille, eller lurer på noe så er det bare å sende mail til gjgb@stempelglede.com så svarer jeg så snart jeg har mulighet. Tusen takk!

Viktig informasjon:

Stempelglede er et lite firma drevet av én person. Hvis du har besøkt nettsiden før, vet du sikkert at jeg sliter med langvarig sykdom. Jeg er ofte på sykehuset og må derfor i perioder holde stengt.

Dersom du ønsker å bestille, sender du en mail til gjgb@stempelglede.com med informasjon om hva du vil bestille, samt ditt fulle navn og adresse. Du vil da få en mail med vedlagt faktura, som du betaler inn via din nettbank. Stemplene sendes så snart innbetalingen er registrert. Fast frakt i Norge er 50,00 sendt som brevpost. Jeg prøver å svare så raskt jeg kan, men i tilfelle jeg er syk kan det ta noen dager. Vennligst les på siden "Handle" før du bestiller.

Takk for forståelsen!

Vennlig hilsen
Gunhild